Enquadernació

Enquadernació

ESPIRAL (METÀL·LICA O DE PLÀSTIC)
L'enquadernació clàssica, tipus llibreta. Disponible en metàl·lica en blanc, negre o alumini i en plàstic.

CANONET (CANUTILLO)
És un tipus d'enquadernació molt versàtil, ja que ofereix la possibilitat d'intercanviar els fulls del document. Disponible en blanc i negre per a formats DIN-A4 i DIN-A3.

WIRE-0 (ESPIRAL DOBLE)
Proporciona una enquadernació professional i elegant. De forma rodona o amb doble anella per forat. Permet girar les pàgines 360º. Disponible en blanc, negre, blau i alumini. Sota comanda, es pot subministrar en altres colors.

CHANNEL
Enquadernació formada per una tapa rígida + llom + contratapa rígida, tot d'una peça, seguint un patró tradicional. Permet desenquadernar fins a 3 vegades sense canviar tapes. Imatge de gran qualitat. Disponible en format DIN-A4, en diversos amples de llom segons el nombre de pàgines. Colors: negre, blau i grana.

ENCOLATGE FASTBACK
El sistema més versàtil i ràpid. Llom amb una tira adhesiva de termoplàstic que permet una enquadernació molt resistent sense foradar els documents i admetent qualsevol tipus de tapa.

Disponible per a format DIN-A4 i DIN-A3 amples, segons el nombre de pàgines. Àmplia gamma de colors: negre, blanc, gris, gris fosc, blau, blau fosc, verd fosc, vermell, turquesa i teula.

CARPETA D'ANELLES
Disposem de diferents tipus de carpetes d'anelles: de 2 i 4 anelles, diversos colors, portades personalitzables... Podem trepar documents, personalitzar carpetes, inserir separadors, perquè el vostre document tingui la millor presentació.

ENQUADERNACIÓ AMB ENCOLATGE DE TIPUS LLIBRE
La millor manera de presentar de forma professional les seves impressions, encolatge amb cola calenta amb la tapa, el llom i la solapa, impresa en diversos gruixos per tal de tenir una enquadernació totalment personalitzada.