Brodats

Brodats

Brodats, pegats i escuts personalitzats
escuts al millor preu per samarretes, gorres, polars, tovalloles, camises i tot tipus de roba per a la publicitat, individual, empreses, escoles, escoles infantils, ciclistes i sancions.

Podem realitzar directe brodat sobre roba que es pot veure al nostre catàleg com samarretes, polos, dessuadores, motxilles, windbreakers, Parques, roba de nadó i nen. Som especialistes en colors d'or i especials. Utilitzar la gamma d'alta qualitat colors Madeira.

Les peces més demandada per brodats són la pols brodats, polar, samarretes, camises, dessuadores, motxilles i roba de nadó o nens.
Parcel·les amb o sense soldadura
Actualment els pegats de costum són molt populars per a ciclistes o discoteques esports. Aquestes parcel·les estan fets de dues formes: SEGELLAT per a adherir-se a la roba amb tèrmica de ferro o SENSE SEGELLAR simplement així pot cosir-los. Aquest sistema s'utilitza molt per realitzar substitucions peça ràpid per tenir-los ja fets "solo a cosir-los o solucionar a el prenda»."
Escuts, qualitat en els acabats
Brodats d'abrics per a universitats, escoles, empreses i institucions. Disposen de les millors màquines per obtenir un resultat de qualitat a un preu molt econòmic. Brodats dóna més elegància a la imatge de la seva empresa i la durabilitat és insuperable.